Jdi na obsah Jdi na menu
Reklama
Založte webové stránky zdarma - eStránky.cz
 


Arakain

7. 2. 2007
Arakain je česká metalová kapela, která byla založena v roce 1982. Jejím známým frontmanem byl dlouhou dobu Aleš Brichta, ten ale odešel a nahradil ho Petr Kolář a nakonec od roku 2005 pak Jan Toužimský. Složení ostatních členů kapely se také měnilo, takže od roku 1982 zůstal jen kytarista Jiří Urban. Zakládajícími členy souboru byli zpěvák Aleš Brichta, kytarista Jiří Urban a bubeník Miroslav Nedvěd.
členové:
Jan Toužimský: zpěvák
Miroslav Mach: kytarista
Jiří Urban: kytarista
Zdeněk Kub: baskytarista
Lukáš Doksanský: bubeník

Diskografie
Thrash the trash (1990)
Schizofrenie (1991)
History Live (1992)
Black Jack (1992)
Salto mortale (1993)
Thrash (1994)
Legendy (1995)
S.O.S. (1996)
15 Vol. 1 (1997)
15 Vol. 2 (1997)
Apage Satanas (1998)
Thrash the trash & Schizofrenie (1998)
15 Vol. 1&2 (1998)
Farao (1999)
Gambrinus Live (2000)
Forrest Gump (2001)
Archeology (2002)
Metalmorfoza (2003)
Warning (2005)
Labyrint (2006)